sábado, 16 de abril de 2016

ALCOY - Les festeres dels Vascos tindran esquadra amb el nou disseny femení


Redacción
Sábado, 16 de abril de 2016
FESTES
Les festeres dels Vascos tindran esquadra amb el nou disseny femení
L'Assemblea ho ha aprovat en una nova votació.

L’Assemblea de l’Associació de Sant Jordi ha tornat a reunir-se per a votar per segona vegada el nou disseny femení de la filà Vascos i després de la votació, aquesta vegada sí, ha aconseguit l'aprovació. No ha fet falta arribar a les tres quartes parts dels assistents com marquen els estatuts ja que l'aprovació s'ha fet per aclamació.


Els primer tro dels Vascos donant les gràcies a l'Assemblea

Dels 54 assistents a l'Assemblea ningú ha demanat que la votació siga secreta i per això ha sigut amb un sí multitudinari el vist i plau al nou disseny. Totes dos decisions s'han completat en un fort aplaudiment per tots els presents.

Si s'ha votat, a mà alçada, el segon punt del dia després d'aprovar-se el primer i que era la coexistència al llarg d'aquestes Festes dels dos dissenys, el de dama i l'actual, sols durant l'Entrada. Dels 54 representants de l’Assemblea que han acudit al Casal de Sant Jordi 50 han votat a favor i han hagut 4 abstencions.

Per tant les festeres de ple dret dels Vascos podran fer l’esquadra des del Partidor i participar en l’Alardo i la resta d’actes amb aquest nou disseny i no en el de dama basca.

El president de l'Associació, Carlos Aracil, ha explicat que "es tracta d'una mesura excepcional i que no ha de servir de precedent. Tots hem d'aprendre dels errors que hem comés per a que no es tornen a repetir".


Ha hagut una segona votació per a la coexistència dels dos dissenys

El primer tro de la filà Vascos, Rafael Requena, ha agraït el tracte rebut per part de tots i ha donat les gràcies per aquesta decisió.


(NOTICIA Y FOTOS PUBLICADAS POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario