martes, 26 de abril de 2016

ALCOY - L’Ambaixada Mora ha deixat clar l’inici de les hostilitats


Redacción
Domingo, 24 de abril de 2016
AMB VÍDEO
L’Ambaixada Mora ha deixat clar l’inici de les hostilitats
Ambaixador Moro i Cristià no han arribat a cap acord.

Cap dels dos bàndols volia la guerra, la confrontació, però un primer intent amb l’Estafeta Mora i un segon amb l’Ambaixada no han valgut per arribar a un acord.
El genet enviat per Al-Azraq, aquest any fester dels Miqueros, ha arribat puntual al Castell per portar les intencions de les tropes mores. Com a resposta ha obtés aquest mateix paper trencat en trossos. L’estafeta ha emprés una veloç carrera Sant Nicolau cap amunt, on ha perdut l'equilibri i ha caigut del cavall. El genet s'ha alçat pel seu propi peu i ha tornat a pujar a l'animal per donar notícies al seu Capità.

El següent pas ha sigut la presència de l’Ambaixador Moro, Juan Javier Gisbert, que ha demanat la presència del Capità Cristià, Paco Baldó, de la filà Mossàrabs, qui ha demanat finalment que l’Ambaixador Cristià, Ricard Sanz, li contestara en el seu parlament.

Les paraules inicials entre tots dos han acabat en crits i finalment en sols dos paraules: ‘guerra’ i ‘armas’. Açò ha fet que haja començat el primer dels dos Alardos, la batalla del matí.

(NOTICIA FOTO Y VIDEO PUBLICADOS POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario