martes, 26 de abril de 2016

ALCOY - La Processó General torna a la Relíquia i a Sant Jordi de nou a casa


Redacción
Sábado, 23 de abril de 2016
AMB VÍDEO
La Processó General torna a la Relíquia i a Sant Jordi de nou a casa
Enviar por email   
Noticia clasificada en: Festes Alcoi 2016
És un dels actes més solemnes de les Festes.

La imatge de Sant Jordi a cavall i la Relíquia han sigut les principals protagonistes de la Processó General que en aquesta ocasió no ha sigut afectada per la pluja com l’any passat.Així s’ha pogut fer el recorregut sencer, en un dels actes més solemnes i religiosos d’aquestes Festes de Moros i Cristians, amb els sons de marxes de processó.

Des de Santa Maria, el Sant i la Relíquia han anat per la Placeta El Carbó, Carrer Major, Plaça d’Espanya, Sant Nicolau, Plaça Ramón y Cajal, Sant Francesc, Mossèn Torregrosa, Carrer L’Escola i Sant Tomàs fins l’església de Sant Jordi.

Totes dos figures centrals han tornat a sa casa, amb la llum de bengales per mig de les quals ha passat la figura del Sant Jordiet 2016, Juan Anduix, mentre que els assistents a la processó han pogut tornar a veure de prop dels dissenys dels càrrecs. La processó ha tingut la participació de centenars de devots del Patró.La Reliquia ha sigut portada per les components de l'esquadra femenina dels Marrakesch, s'ha besat la imatge de la Relíquia i ha hagut la foto amb els primers trons en l'altar.

(NOTICIA FOTO Y VIDEO PUBLICADO POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario