miércoles, 13 de abril de 2016

ALCOY - Fidel Mestre, quan ser Alferes Chano es porta en la sangPaco J. Agulló
Miércoles, 13 de abril de 2016
AMB VÍDEO
Fidel Mestre, quan ser Alferes Chano es porta en la sang


Hem parlat amb ell en El Jamoncito.

La filà Chano tindrà en Fidel Mestre a la persona encarregada d’ostentar el càrrec d’Alferes en les ja properes Festes de Moros i Cristians.

Fidel porta un cognom, Mestre, que és un dels més emblemàtics a aquesta filà, prop d’una vintena dels seus membres són Mestre. Son pare tenia clar que anava a ser el Capità, però ell per a res es pensava que podria ser l’Alferes.

Amb el pas del temps, el fet que pare i fill foren Capità i Alferes va anar prenen forma, fins a ser una realitat. Això ens ha contat Fidel en una entrevista en El Jamoncito, un dels bars més populars de la Zona Nord i que fa poc ha obert altre El Jamoncito a Ibi.

En un marc cuidat, acollidor i incomparable, amb la seua barra al fons i els pernils penjats, Fidel Mestre ens ha comentat com està el seu turmell, que es va trencar jugant al pàdel precisament amb altre càrrec i altres aspectes del seu boato, dels seus acompanyants, dissenyadors, música...També ens parla de la figura que representarà a l’Entrada, l’Al-Azraq jove que firma el 'Tractat del Pouet' abans d’exiliar-se a Granada. Son pare serà l’any que ve l’Al-Azraq que torna 40 anys després. I per acabar l'entrevista què millor que una sorpresa familiar amb uns convidats molt especials.

Abans hem parlat amb l'Alferes Cristià dels Almogàvers, Javi Gandía, en Els Arcs de la Plaça de Dins.


(NOTICIA FOTO Y VIDEO PUBLICADO POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario