sábado, 2 de abril de 2016

ALCOY - Els Vascos demanen una nova Assemblea

Redacción
Jueves, 31 de marzo de 2016
FESTES
Els Vascos demanen una nova Assemblea

Per a aprovar el nou disseny femení de la filà.

La filà Vascos ha comunicat formalment com ja havia anunciat que ha presentat la sol·licitud per a que la Associació de Sant Jordi convoque una nova Assemblea Extraordinària per aprovar o no el nou disseny femení de la fila

Aquesta nova petició està recolzada en els Primers Trons de la resta de filaes, pel propi president del Casal, Carlos Aracil, i altres membres de la seua Junta.

Segons els Vascos, “segons les pròpies normes de l’Associació, l’Assemblea deuria haver justificat el seu rebuig a la proposta de votació del dijous 17 de març. Al no fer-se aquest fet, la filà considera que la votació és nul·la de ple dret”.

A més donen les gràcies als altres Primers Trons, al president, a l’Assessor Artístic i altres membres de la Junta i al temps demanen que l’Assemblea  done llum verda a una moratòria amb la es puga coexistir el nou disseny que es vol aprovar amb l’actual de dama vasca, per no perjudicar a les nombroses dames basques que han vestit aquest disseny oficial durant molts anys i donar un termini d’adaptació a la nova proposta.

Tornen a deixar clar que l’actual es va aprovar com ‘dama modalitat acompañante’ o no compleix els requisits per poder formar i participar en el ‘disparo’ on ja s’han apuntat 10 festeres, mentre que 11 seran les que formen l’esquadra dels Vascos al llarg de tot el recorregut el Dia de l’Entrada.

(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)


No hay comentarios:

Publicar un comentario