martes, 12 de abril de 2016

ALCOY - Els Glorierets prendran els carrers del Centre

Redacción
Sábado, 9 de abril de 2016
FESTES
Els Glorierets prendran els carrers del Centre


Guillem Climent i Ian Ferri estrenen els càrrecs de Sergents Infantils.

Després de la Glòria Major, just una setmana més tard, arriba la Glòria Infantil. Serà diumenge 10 a les 12 h. des del Partidor quan arranque la desfilada dels més joves representants de les Festes de Moros i Cristians 2016.Un per cada filà, 14 moros i 14 cristians, els Glorierets prendran els carrers del Centre, des del Partidor fins l’església de Sant Jordi, dirigits pels seus Sergentets.

En aquest cas tots dos estrenen càrrec, Guillem Climent pel bàndol moro i Ian Ferri pel cristià, després de ser primer i segon en el concurs d’elecció de Sergents. Tots dos relleven a Nicolás Cano i Carlos Cloquell.

Els Glorierets ja han assaijat aquesta desfilada, fins i tot el dia abans. A l’acabar la desfilada hi haurà una ‘mascletà’ en la Plaça d’Espanya que encendrà el Sant Jordiet, Juan Anduix.

I abans de la desfilada aquells Glorierets que ho desitgen podran prendre la Primera Comunió en una eucaristia que tindrà lloc en la Parròquia de Santa Maria a les 8’30 h. Aquest acte va complir l’any passat just 50 anys.(NOICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario