miércoles, 20 de abril de 2016

ALCOY - Els Almogàvers tornaran a portar als Abanderats d’Arezzo

Redacción
Miércoles, 20 de abril de 2016
FESTES
Els Almogàvers tornaran a portar als Abanderats d’Arezzo

A més d'eixir en el boato de l'Alferes faran una actuació el dia 21.

Amb motiu del càrrec d’Alferes dels Almogàvers en la persona de Javi Gandia, tornaran a estar en la nostra ciutat els Abanderats d’Arezzo. Es tracta d’un espectacle medieval que ve cada 14 anys des de 1975 coincidint amb un càrrec de la popular filà Lleganya.En aquesta ocasió a més d’eixir en el boato de l’Alferes Cristià el Dia de l’Entrada, el dia abans, Dia dels Músics, a les 17’45 h. faran un espectacle o desfilada des de la Plaça Ramón y Cajal fins la Plaça d’Espanya, abans que comence la desfilada de bandes. En anteriors ocasions, l'actuació ha sigut el dia 23, però en aquesta ocasió s'ha vist millor adelantar-la al dijous 21.

Aquestos abanderats i el seu espectacular espectacle han actuat per tot el món des de la Plaça Roja fins a la Muralla Xinesa. Tot i tindre molts llocs on acudir, al posar-se en contacte amb ells des de la filà com en els últims 40 anys han facilitat la seua vinguda a Alcoi, que per a ells es també una cita quasi obligada de 14 en 14 anys.

Aquest esdeveniment l’han presentat el mateix Alferes, Javi Gandía, el darrer tro de la filà, Armando Mollá i el regidor de Festes, Raül Llopis.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario