miércoles, 6 de abril de 2016

ALCOY - El Contrabando celebra un assaig solidari i multitudinari
Redacción
Martes, 5 de abril de 2016
FESTES
El Contrabando celebra un assaig solidari i multitudinari

Per primera vegada ha sigut obert al públic amb motiu dels 100 anys.

Prop de 600 persones han participat en un assaig general del Contrabando molt especial. Amb motiu dels 100 anys que Maseros i Contrabandistes són protagonistes d’aquest acte per primera vegada aquest assaig general haja sigut obert al públic i en una de les filaes de més cabuda com és la filà Llana.La resposta ha sigut massiva i a tindre caràcter solidari s’ha pogut fer una ampla recaptació entre tickets del sopar i patrocinadors que aniràa parar a l’Associació de Lluita contra el Cáncer SOLC i a la Associació de Síndrome de Williams d’Espanya.


Com han explicat a un comunicat del facebook creat pels 100 anys del Contrabando, l’assaig ha sigut un èxit i l’organització ha donat les gràcies, entre altes, als rebosters de la filà Llana, als primers trons de les dos filaes, Juan Antonio Domínguez i Alfonso Torres.També a les persones que han format la comissió d’aquest centenari, Jerónimo Gómez, Daniel Cabrera, Carlos Rosas, Rafael Soler i Daniel Gómez, a Francisco Borrell i Manel Iborra, que s’han encarregat de la reedició del llibre commemoratiu del aniversari que ha sigut entregat als assistents així com un mocador.
 
Així mateix a les juntes directives de les dos filaes i en especial a José Luis Giner, Antonio Justicia, Carles Olaya i Juan Carlos Soler, que han sigut els protagonistes un any més de l’assaig i ho seran per dos voltes el 24 d’abril aquest any, a les 8 h., en horari habitual, i a les 13 h. en l’edició especial del 100 aniversari.


(NOTICIA Y FOTOS PUBLICADAS POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario