lunes, 4 de abril de 2016

ALCOY - Dori Cantó pinta la Glòria Infantil en la portada de la Revista de FestesRedacción
Viernes, 1 de abril de 2016
FESTES
Dori Cantó pinta la Glòria Infantil en la portada de la Revista de Festes

L'acte de presentació ha tingut lloc en el Teatre Calderón.

L’artista alcoiana Dori Cantó ha sigut la protagonista de la presentació de la Revista de Festes que ha tingut lloc en el Teatre Calderón.El cronista de Festes, Xesca Llòria, ha explicat el contingut de la mateixa, destacant articles especialitzats i la crònica de les passades Festes. També ha destacat el fet de ser Dori la segona dona que ha fet la portada de la Revista de Festes després de Polín Laporta.

La portada es una imatge de la Glòria Infantil davant de l'església de Sant Jordi amb el particular estil de Dori Cantó i amb el groc i el morat com colors protagonistes. L'autora ha rebut un record de mans del president de l'Associació Carlos Aracil i aquest li ha fet entrega a l'alcalde Antonio Francés, del primer exemplar.

També s'han destacat seccions com articles sobre Al-Azraq o Joan Valls o una secció dedicada a un fotògraf en concret a Pedro Perruca, guanyador del premi d'honor d'aquest any.

En els parlaments Carlos Aracil ha deixat clar que no hi ha enemics de la Festa, ni dins ni fora, i que sols hi ha que donar pas al companyerisme i la generositat i oblildar egoismes i personalismes.Després de l’acte ha tingut lloc el descobriment del Cartell de Festes elaborat pels germans Piñero, Antonio i José Miguel, que han estat presents a aquest acte en la taula presidencial. Després hem parlat amb ells i hem definit el Cartell.(NOTICIA Y FOTOS PUBLICADAS POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario