miércoles, 13 de abril de 2016

ALCOY - Ampla resposta a les visites teatralitzades al CastellRedacción
Martes, 12 de abril de 2016
FESTES
Ampla resposta a les visites teatralitzades al Castell

Nombrosos col·legis i particulars ja han conegut els secrets del Castell.

El Castell de Festes ha tornat aquest any a ser visitable, però amb la novetat de tindre uns guies molt especials. Es tracta d’autèntics cristians, d’autèntics soldats que expliquen en especial als més menuts i també als majors, nombrosos i divertits secrets de l’Edat Mitja i d’aquest Castell de la Bandeja.
 
Des del 4 d’abril per les vesprades per al públic general i del 5 al 8 i del 11 al 15 per a visites concertades amb col·legis pel matí, són ja moltes les persones de totes les edats les que han pogut veure el Castell per dins i escoltar les històries del seus guies vinguts de la mateixa Edat Mitja.S’ha enviat una circular a tots els centres educatius, perquè coneguen aquesta iniciativa de visitar el castell i la resposta està sent tot un èxit. Així la visita passa dels 20 minuts a ampliar-la a mitja hora, ja que els amfitrions de la visita fan aquesta recepció teatralitzada on participen els més menuts de forma activa, tan per a públic en general com per a col·legis.


No falta la possibilitat de fer-se un 'selfie fester' en la primera planta del Castell en el cavall de Sant Jordiet i també es manté la màquina de hologrames, amb els escuts de tres dimensions, i el vídeo del muntatge i de la història del castell. Página 66 ha estat durant la visita d'un grup d'escolars del col·legi José Arnauda.


(NOTICIA Y FOTOS PUBLICADAS POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario