lunes, 28 de marzo de 2016

ALCOY - Sol, gols, ambient i diversió en l’inici del Trofeu Filaes

Redacción
Jueves, 24 de marzo de 2016
AMB VÍDEO
Sol, gols, ambient i diversió en l’inici del Trofeu Filaes

Primera de les dos jornades del clàssic trofeu.

El Trofeu Filaes ha començat en una nova edició, la del 2016, amb una intensa activitat i el bon temps com a notes predominants.


L’activitat com en anys anteriors ha estat centrada en les instal·lacions esportives del poliesportiu Francisco Laporta, però també han hagut competicions en el pavelló de Paules amb el bàsquet, Turfgrass amb el pàdel, les immediacions de Batoi amb la carrera a peu o en el carrer Enginyer Vilaplana on s’ha disputat la nova modalitat d’aquest any que es la pilota valenciana.

Ja dins de les pistes del poliesportiu les disciplines de futbet, futbol i petanca són les que han acaparat més l’atenció. Els Camps del Serpis, especialment, han tingut un gran ambient, amb festers i famílies senceres animant als seus en el millor dels ambients i baix un temps primaveral.Divendres 25 serà el dia de les fases finals on es jugaran les semifinals i finals per títol, que es quan s’espera que els camps i els pavellons del Francisco Laporta presenten major ambient. La primera final serà la de bàsquet a les 16 h. i la última de ‘central’ de futbet que començarà a les 19’15 h. Una hora abans hi haurà un partit homenatge pels 40 anys d’aquesta disciplina al Trofeu Filaes.

(NOTICIA FOTO Y VIDEO PUBLICADO POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario