lunes, 28 de marzo de 2016

ALCOY - Oberts els terminis per als concursos de sainets, fotografia, pintura i relats de l’Associació de Sant Jordi


Redacción
Sábado, 19 de marzo de 2016
FESTES
Oberts els terminis per als concursos de sainets, fotografia, pintura i relats de l’Associació de Sant Jordi
Enviar por email   
Es podran presentar treballs fins el 17 de juny o el 15 de juliol segons el concurs.

L’Associació de Sant Jordi ha anunciat que obri els terminis de presentació de treballs per als diferents concursos que porta avant de forma anual.

[Img #25581]
La col·lecció de Pedro Perruca va ser la guanyador del Concurs de Fotografia l'any passat

Així per al XXVIII Concurs de Teatre es podran presentar sainets fins el 15 de juliol com a data màxima. El primer premi serà de 1.800 euros i l’obra es representarà  i el jurat podrà donar un accèsit de 600 euros i l’obra també es representarà.

En les bases s’insisteix en que l’obra presentada no ha d’haver participat en una anterior edició d’aquest concurs i si es sapiguera serà desqualificada.

Pel que fa al XLVIII Concurs Escolar de Dibuix i Pintura Festera el termini es fins del 17 de juny en categories aleví, infantil, cadet i juvenil, amb premis a la tècnica, la originalitat i fins un màxim de tres accèssits a les millors obres en el seu conjunt.

Respecte al XXXVIII Concurs Literari Escolar també serà la data límit el 17 de juny i tindrà les mateixes categories que el de dibuix. El premis es donaran en el clàssic matinal infantil del Teatre Principal uns dies abans de Mig Any.

Per últim, el LXV Concurs de Fotografia tindrà com sempre dos categories, ‘Aspectes d’Alcoi’ i ‘Estampes i aspectes de la Festa’ i el termini màxim serà el 15 de juliol, fent-se públic el resultat per part del jurat el 9 de setembre, amb premis que van dels 1.000 euros del Premi d’honor a la millor col·lecció al 100 euros dels accèssits.(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario