martes, 15 de marzo de 2016

ALCOY - Molta expectació en la inauguració de la mostra 'La Festa'


Redacción
Viernes, 11 de marzo de 2016
FESTES
Molta expectació en la inauguració de la mostra 'La Festa'

En la Fundació Caja Mediterráneo d'Alacant.

La Sala d’Exposicions de la Fundació Caja Mediterráneo ha albergat la inauguració de la mostra que porta per títol ‘La Festa’. Es tracta d’una exposició que recull fins 70 peces que mai s’han pogut veure fora d’Alcoi dels fons de l’Associació de Sant Jordi.Aquesta exposició de les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi ha tingut un acte inaugural amb molta expectació, amb la presència de nombrós públic que ha volgut veure escultures, cartells, quadres, fotografies històriques, vestits o imatges religioses relacionades amb aquesta celebració.

Entre les peces que es poden veure destaca el vestit de Capità més antic que es conserva o la figura del Sant Jordi ‘Xicotet’ del segle XIX tallada en fusta, la partitura de la primera marxa cristiana ‘Aleluya’ d'Amando Blanquer o l’obra ‘Al-Azraq’ de José Segrelles.En l’acte han estat presents els alcaldes d’Alacant, Gabriel Echávarri, i Alcoi, Antonio Francés, el president de la Fundació Caja Mediterráneo, Matías Pérez Such o l’alcalde de Mutxamel, Sebastián Cañadas.

També ha estat el president de l’Associació de Sant Jordi, Carlos Aracil, els patronos de la Fundació Carmina Nácher, Miguel Valor i Manuel De Barros i Ignacio Trelis, comissari de la mostra.L’exposició es podrà visitar del 11 a 1 de maig en aquesta Sala ubicada en l’Avinguda Ramón i Cajal, 5, de dimarts a divendres de 11 a 13 h. i de 17 a 20 h., i els caps de setmana i festius de 11 a 14 h.

(NOTICIA Y FOTOS PUBLICADAS POR PAGINA66.COM)No hay comentarios:

Publicar un comentario