lunes, 28 de marzo de 2016

ALCOY - Llum verda per a una nova edició del Trofeu Filaes
Redacción
Miércoles, 23 de marzo de 2016
FESTES
Llum verda per a una nova edició del Trofeu Filaes
Enviar por email   
Intensa activitat esportiva i festiva els dies 24 i 25.

A les 8 hores del dijous 24 de març donarà inici una nova edició del Trofeu Filaes 2016. Serà la modalitat del futbet, la més multitudinària, la primera en començar a rodar.Els partits Andaluces-Araganesos del pavelló Mutua Levante, el Cruzados-Muntanyesos en el pavelló B i el Cides-Magenta en la pista exterior, seran els tres primers partits amb els que tot es pose en marxa.

La final d’aquesta modalitat tindrà lloc divendres 25 de març a les 19’15 hores en el pavelló Mutua Levante. Es tracta del moment que més expectació desperta no soles en aquest esdeveniment si no també quasi en tot l’any.

A més aquesta modalitat sénior de futbet arriba al seu 40 aniversari, com a una de les pioneres, i per això una hora abans de la final hi haurà un partit aniversari d’aquestos 40 anys.

Per la seua part el futbet aleví tindrà lloc sols el divendres 25 des de les 8 del matí amb final a les 17’15 h. en el pavelló A quan es juga la final. 

El bàsquet es jugarà dijous 24 a partir de les 9 h. en el pavelló del col·legi Sant Vicent de Paül fins les 20 h. quan es juguen les semifinals. Mentre que el divendres 25 a les 16 hores tindrà lloc la final en el pavelló A.

La modalitat de futbol 8 cadet es jugarà dijous 24 de 9 a 14 hores i la final divendres 25 a les 17 h. en el camp 2 Normando Llopis. També està el futbol infantil, el veterà, el esquaix, el tennis taula i la petanca.

Destacar la modalitat nova del raspall que tindrà lloc en el carrer Enginyer Vilaplana a partir de les 9’30 hores, mentre que la segona edició de la cursa de muntanya tindrà lloc també dijous a partir de les 10 h. amb sortida des de Batoi. El pàdel començarà jugant-se en Turfgrass amb la final a les 16’30 h. en les pistes del F. Laporta.

En Pàgina 66 ja vam anunciar la composició dels grups i en aquest enllaç es poden consultar els horaris.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario