lunes, 28 de marzo de 2016

ALCOY - La filà Vascos vol convocar altra Assemblea extraordinària de l’ASJ

Domingo, 20 de marzo de 2016
FESTES
La filà Vascos vol convocar altra Assemblea extraordinària de l’ASJ

Per a tornar a votar el disseny femení.

La Junta Directiva de la filà Vascos ha emès un comunicat on ha explicat la seua postura davant el conflicte del disseny femení i ha explicat que vol convocar una nova Assemblea Extraordinària on es torne a votar sobre aquest nou disseny que no va ser aprovat fa uns dies.La Directiva ha deixat clar en el comunicat que no es rendiran per respecte a la filà, que ha aprovat dos vegades i per ampla majoria el disseny, per respecte a la Junta Directiva de l’ASJ que també ho va aprovar i per les 13 festeres femenines a que poc més d’un mes de les Festes, segons la filà, "estan impactades per la situació".

Per tant, la filà ha explicat que volen reunir de nou les firmes necessàries per a convocar una nova Assemblea Extraordinària o es torne a votar l’aprovació del disseny.

En cas de no aconseguir-ho la filà ha alertat respecte a la perillositat del vestit de Dama, en especial en un acte como el ‘disparo’ per ser molt llarg afirmant que “intentarem per tots els mitjans que no hi haja una desgràcia”.

També han destacat d’aquest vestit de Dama que no té capa, ni casc i es incòmode per a fer de cabo d’esquadra en l’Entrada o en la Diana.

Per últim, al comunicat han fet un resum sobre les dates d’incorporació de les 13 festeres de ple dret amb les que conten i han recordat que volen que tant el disseny de Dama com el que es vol aprovar convisquen en el temps, per no perjudicar a les primeres dones que van optar per la primera modalitat.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGFINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario