martes, 15 de marzo de 2016

ALCOY - La Directiva de l’Associació plantejarà quatre formacions per a la Glòria

Redacción
Sábado, 5 de marzo de 2016
FESTES
La Directiva de l’Associació plantejarà quatre formacions per a la Glòria

Dos d’homes i dos de dones per cada bàndol.

La Junta Directiva de l’Associació de Sant Jordi ha volgut sumar una nova proposta a la ja feta per la filà Chano respecte a la participació de la dona en la Glòria on planteja que ixquen formacions masculines i femenines.Els Chano havien proposat que al no ser una esquadra tant festers com festeres de ple dret podrien representar a la seua filà amb aquest acte, tant a la Glòria com a la Glòria Infantil.

Ara la Directiva plantejarà en l’Assemblea que tindrà lloc al mes de maig que hi haja quatre formacions, dos d’homes i dos de dones per cadascun dels dos bàndols.

Això farà que, sempre segons aquesta proposta, les quatre bandes de música alcoianes puguen participar a aquest acte acompanyant a cada formació, mentre que la que obrirà la desfilada seria la guanyadora del concurs del Dia dels Músics de l’any anterior.

Es tracta d’un plantejament que coincideix amb el que fa fer el veterà fester i membre del consell d’honor José Luis Mansanet a la passada Assemblea.

L’opció elegida serà la que s’ha aplicarà per a modificar l’Ordenança Festera i que es podrà veure en aquestos dos actes en 2017.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario