lunes, 28 de marzo de 2016

ALCOY - Els Premis Samarita tindran un nou premi al millor ballet

Redacción
Miércoles, 23 de marzo de 2016
FESTES
Els Premis Samarita tindran un nou premi al millor ballet

El Concurs de Tapes s’allargarà a tres caps de setmana.

S’ha presentat la tercera edició dels Premis Samarita que premien el millor de les Festes de Moros i Cristians, juntament amb la segona edició de Concurs de Tapes Festeres.La principal novetat en els Premis Samarita és la incorporació d’una nova categoria al millor ballet fester. També el premi a la millor arrancada d’esquadra es dividirà en millor arrancada d’esquadra mora i arrancada d’esquadra cristiana.

Ja es poden presentar els candidats a les diferents modalitats, amb l’altra novetat que la votació popular des del facebook passarà de tres a dos setmanes, votant primer les filaes. Els guanyadors de l’any passat s’incoporaran a l’Acadèmia, que també vota als premiats.

Respecte al concurs de tapes, dir que passarà de dos a tres caps de setmana. En la primera del dissabte 2 d’abril es farà la ruta de les filaes del carrer La Cordeta més els Bequeteros, el segon dissabte 9 les de Placeta de Salesians més els Vascos i Navarros, i el dissabte 16 les filaes de la zona de Correus. Els premis seran Bar Torrero i Bar Tropical, més el premi especial de jurat.

La presentació s'ha fet en la seu d'un dels patrocinadors dels premis, Mutua Levante, amb Jordi Tomás com a representant, junt a Rafa Doménech de Licores Sinc, David Ponsoda, de l'Associación Cultural Samarita, entitat organitzadora, i el regidor de Festes, Raül Llopis. Els cartells d'aquesta edició els ha tornat a fer Gloria Segura.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario