miércoles, 17 de febrero de 2016

ALCOY - Eleccions per a set places de Majorals de l'Associació
Redacción
Lunes, 15 de febrero de 2016
FESTES
Eleccions per a set places de Majorals de l'Associació
Enviar por email   
Les votacions tindran lloc el 21 de maig.

L’Assemblea General de l’Associació de Sant Jordi ha convocat eleccions per a cobrir un total de set places de Majoral.

[Img #24668]
Imatge de les passades eleccions

Les votacions tindran lloc el 21 de maig de 10,30 a 17,30 h. de forma ininterrompuda en el Casal de Sant Jordi.

Les candidatures es podran presentar fins el 15 d’abril a les 20 h. en la Secretària de l’Associació de Sant Jordi. A partir del dimarts 16 es podrà consultar el cens electoral fins el 23 de març. Les reclamacions del cens es podran fer fins el dia 1 d’abril.

Cada candidatura ha d’estar subscrita per 25 associats electors i el propi candidat. Cap proponent podrà subscriure més d’una candidatura, el que seria una falta greu.

Candidats a Majorals podran ser aquells associats que tinguen una antiguitat de set anys, deuran aportar entre 5 i 10 fotos de la seua vinculació amb l’Associació de Sant Jordi i les Festes de Moros i Cristians i el seu currículum fester.

Els electors en aquestes votacions seran els associats majors de 14 anys. Fins que tinguen 18 anys deuran tindre el consentiment d’un adult.

Qui demane fer el vot per correu tindrà de temps de sol·licitar-lo fins el 30 d’abril. Les passades eleccions de Majorals van tindre 17 candidats dividits 14 d'ells en dos blocs, un a favor de l'actuació de l'anterior president, Rafael Tortosa, i altre en contra, que són els qui van guanyar i al poc Tortosa va dimitir.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario