jueves, 3 de diciembre de 2015

ALCOY - El MAF ja té en marxa la Sala Fernando CabreraRedacción
Viernes, 27 de noviembre de 2015
FESTES
El MAF ja té en marxa la Sala Fernando Cabrera

Amb una exposició de cartells anunciadors de les Festes.

El Museu Alcoià de la Festa, MAF, té una nova oferta expositiva. Es tracta de la zona d’entrada a la primera planta que ha sigut adaptada com a nova seu d’exposicions, baix el nom de la Sala Fernando Cabrera Cantó.Després de la inauguració i benedicció de la sala, els assistents han pogut ser els primers en veure una exposició de vora a una trentena de cartells anunciadors de les Festes de Moros i Cristians en diferents formats.

Molts d’ells han format part de l’exposició de cartells que es va poder veure en València, a la que se li han incorporat altres cartells en especial d’autors alcoians.

Em el hall d’entrada al museu també es poden veure altra quinzena de cartells i altres obres anteriors, així com un espai reservat a l’obra del mes, que en esta primera edició té com a protagonista el pintor valencià José Segrelles.
 
Es tracta d’una portada d’una Revista de Festes dissenyada en 1951, junt a il·lustracions i panels relacionats amb el pintor i les Festes.

La intenció per part de l’Associació de Sant Jordi, segons explica el seu assessor artístic, Ignacio Trelis, es que les exposicions es puguen veure durant un tres a cinc setmanes, un cicle que ja està quasi tancat, mentre que les mostres de baix estiguen un poc més de temps.

Del cicle destacar el dedicat al famós pintor alcoià que dona nom a la sala, Fernando Cabrera, i al seu fill.

En el mes de novembre la pròpia Associació ha posat en funcionament el butlletí de les activitats on es parla de la mateixa inauguració del MAF, o es parla del cicle de concerts coincidint amb Temps d’Advent, previ al Nadal, en l’Església de Sant Jordi i que s’iniciarà el 29 de novembre amb Enrique Peidro com organista de Sant Jordi i Ana Yépez amb la flauta travessera.  El cicle tindrà diumenge 6 el concert de l’Orquestra de Pols i Plectre Harmònica Alcoiana, Enrique Peidro el 13 i el 20 la Coral Polifònica Alcoiana a les 10’30 hores, entre altres activitats.

(NOTICIA Y FOTOS PUBLICADAS POR PAGINA66.COM)


No hay comentarios:

Publicar un comentario