martes, 3 de noviembre de 2015

ALCOY - Nombrosa assistència a la presentació dels dissenys del boato de l'Alferes dels ChanoRedacción
Sábado, 31 de octubre de 2015
FESTES
Nombrosa assistència a la presentació dels dissenys del boato de l'Alferes dels Chano
Enviar por email   
El càrrec serà ostentat per Fidel Mestre Ferrándiz.

La filà Chano ha presentat amb èxit de públic els dissenys del seu boato de l’Alferes Moro 2016. L’acte ha sigut en la seu de la filà Vascos que s’ha omplit per complet per veure per primera vegada els dissenys i elegir un per participar en el càrrec.
 
Per suposat, en l’acte han estat presents Fidel Mestre Ferrándiz, Alferes Moro 2016, i son pare, Fidel Mestre Moltó, el Capità 2017.

L’entrada ha sigut lliure i el local de grans dimensions dels Vascos s’ha quedat sense cadires buides i amb gent plantada. I és que en mig s’ha instal·lat una passarel·la de grans dimensions per on han desfilat els models amb els dissenys, que han sigut molt aplaudits.El responsable d’aquest boato, Lluís Vidal, membre de la filà, historiador i ex-cronista de l’Associació de Sant Jordi, ha sigut el presentador d’aquest esdeveniment. L’encarregat del disseny és Jordi Sellés i de la confecció Roberto Pérez.

Lluís Vidal ha explicat als presents la temàtica conjunta per als dos càrrecs basada en la figura d’Al-Azraq. Primer de jove en la primera revolta quan arriben els cristians, paper que farà el pròxim any Fidel Mestre fill, i després de major, una vegada torna de l’exili de Granada, en la revolta que serà el seu final, que farà l’any següent Fidel Mestre pare.


S’han presentat set dissenys diferents, masculins i femenins, i Lluís Vidal ha explicat que tots ells seran de grups participatius, tots tindran una funció, per passar-ho bé durant l’Entrada, on seran els qui la tanquen. També s’ha comentat que en el preu estarà inclòs el dinar i el berenar i serà opcional el sopar.


(NOTICIA Y FOTOS PUBLICADAS POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario