martes, 24 de noviembre de 2015

ALCOY - Els autors dels cartells menjen i parlen d’artRedacción
Sábado, 14 de noviembre de 2015
FESTES
Els autors dels cartells menjen i parlen d’art

En una iniciativa dels germans Piñero, autors del cartell del 2016.

Vora una vintena d’artistes alcoians han acudit a la filà Cids per participar en l’encontre organitzat pels germans Piñero, Antonio i José Miguel, que seran els autors del cartell de Festes de Moros i Cristians del 2016.
 
Noms com els dels pintors Mónica Jover, Luis Sanus, Miguel Peidro, Paco Aznar, Manolo Solbes Arjona, Jorge Cerdá Gironés, Rosanna Crespo i Quique Soler o Ignacio Trelis, o els fotògrafs Paco Grau i José Crespo Colomer, autor del cartell d’aquest any, han participat en aquest esmorzar de treball, on han menjat i han parlat d’art.

També han participat en aquest encontre el primer tro de la filà Cids, Vicent Serra, el darrer tro, Quique Romà i altre dels germans Piñero, Francisco, així com l’alcalde, Antonio Francés, el regidor de festes, Raül Llopis, i membres de la premsa.

Antonio i José Miguel han explicat que han pensat que volien gaudir des del minut 1 d’aquest encàrrec de tanta responsabilitat i que millor que reunir als artistes que havien passat abans per aquest desafiament per arreplegar opinions, consells i anècdotes en el millor dels ambients.(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario