sábado, 14 de noviembre de 2015

ALCOY - El MAF s’adapta a les persones invidents


Redacción
Jueves, 12 de noviembre de 2015
FESTES
El MAF s’adapta a les persones invidents
Enviar por email   
Amb un curs per als guies.

El Museu Alcoià de la Festa s’ha preparat per a aconseguir la accessibilitat per persones invidents o amb problemes de mobilitat.La ONCE ha impartit un curs per a que el personal del Museu i els guies professionals donen la millor atenció a persones cegues.

El curs ‘Relació i comunicació amb persones cegues i deficients visuals’ ha inclòs classes teòriques i pràctiques en el Museu.

Els guies han experimentat en primera persona les particularitats que presenten aquestes persones en problemes de visió durant la visita.

Per això els participants en el curs s’han posat antifaços per simular les condicions dels invidents. Per als guies l’experiència ha sigut molt instructiva i enriquidora, així com sorprenent i fins i tot colpidora.

El curs ha dotat als professionals de tècniques i metodologia per afrontar aquest tipus de visites amb recursos suficients.

Els alumnes del curs rebran un certificat de l’ONCE que els acredita per exercir de guies en especialització en l’atenció a persones amb problemes visuals.El curs de formació està emmarcat en el Pla d’Actuació del MAF aprovat per la Junta Directiva de l’Associació de Sant Jordi amb la col·laboració de l’ONCE.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario