martes, 20 de octubre de 2015

ALCOY - Augmenta la participació en Fontilles

Redacción
Domingo, 18 de octubre de 2015
FESTES
Augmenta la participació en Fontilles

Amb el canvi de dissabte per diumenge.

Una vegada més i ja van 65, les Festes de Moros i Cristians ha acudit a la seua visita solidària al Sanatori de Fontilles.
 
Aquest any per primera vegada la cita amb el llatzaret ha estrenat dia i en lloc de diumenge ha sigut dissabte.

Aquest canvi de dia ha provocat un augment de la participació, no en grans quantitats, però sí s’han vist més festers i públic que altres anys.


Segons la Penya Fontilles, s’ha passat de participar nou filaes de forma oficial al catorze.

Els actes han començat fins i tot divendres a migdia amb un dinar mentre que per la nit hi hagut la tradicional nit de l’olla.Dissabte s’han desenvolupat amb normalitat els actes com són la interpretació de l’Himne de Festes, la Diana, la Missa en l’església, la visita dels quatre càrrecs i el Sant Jordiet als pavellons, els dos Alferes i el Sant Jordiet a un i els Capitans a altre, amb donació de regals als residents, per matí, i per la vesprada l’Entrada, amb més temps que en els anys anteriors.

Els càrrecs, Eduardo Tormo, Antonio Masiá, Javier Ferrándiz, Ignacio Herrera i el Sant Jordi Mauro Alcaraz han rebut de mans del Sanatori un quadre obsequi per la seua participació.Per als càrrecs aquest event és l'últim després d'un any intens i divendres 23 en el Teatre Calderón veuran com els seus relleus son proclamats de forma oficial, abans del Mig Any.

Alguns components de la Penya Fontilles han explicat que estudien la possibilitat de passar la visita a un dissabte de finals de setembre per no coincidir en altres actes, com ha passat aquest any amb el matinal infantil i el sainet.La Penya ha calculat en més de 10.000 euros els diners arreplegats en donatius, així com nombrós material.

(NOTICIA Y FOTOS PUBLICADAS POR PAGINA66.COM)
No hay comentarios:

Publicar un comentario