martes, 20 de octubre de 2015

ALCOY - Antonio i José Miguel Piñero faran el cartell de festes 2016

Redacción
Viernes, 16 de octubre de 2015
CARTELL DE FESTES
Antonio i José Miguel Piñero faran el cartell de festes 2016
 
Descriuen l’encarrec com a una “responsabilitat gratificant”.

“Un pedazo de reto”, han assenyat. Els germans Piñero, Antonio i José Miguel, seran els autors de l’autor del cartell de festes 2016.
“Dissenyar el cartell de festes és un somni complit des de fa anys, estavem lluitant per ser autors quan era un concurs i ara que és un encàrrec és un privilegi”, ha declarat José Miguel Piñero. Fidels al seu esperit col·laboratiu, Antonio Piñero ha anunciat que parlaran “amb els antecessors en aquesta tasca, artistes que tenen molt que contar”.

Sobre com faran l’obra, José Miguel Piñero ha avançat que buscaran “que el cartell tinga un bon disseny, un missatge sòlid i, per què no? que done suport a una bona causa”.  Els coautors del cartell 2016 han promés afegir-li la seua pròpia experiència i amor a la Festa.

Volem que siga “un cartell que agrade, que els alcoians el facen seu de manera natural, que tinga un disseny i composició atractius però, sobretot, que arribe a l'ànima dels espectadors per tot el que porta enrere”, ha reflexionat Antonio Piñero, al temps que ha reconegut la “responsabilitat gratificant” i pressió que comporta fer la imatge que representarà a la Festa 2016.

En el mes de març en Pàgina 66 vam entrevistar a Antonio Piñero.
QUÍ SÓN
Antonio Piñero és el director creatiu i soci fundador de l’empresa de publicitat Imaginarte Comunicación Creativa, amb cliente com Pepe Jean Footwear, Shweppes o diario El Mundo.

José Miguel és el creador i propietari de El Taller de Piñero, una empresa de decoració d’establiments que ara treballa fins i tot en l’últim projecte dels restauradors germans Adrià i Circ del Sol.

Els dos van començar la seua formació artística en la Escola d’Art d’Alcoi i mantenen un fort vincle amb la festa.


(NOTICIA FOTO Y VIDEO PUBLICADOS POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario