domingo, 6 de septiembre de 2015

ALCOY - Coneixem a Juan Anduix, Sant Jordiet 2016Jorge Hinojosa
Miércoles, 2 de septiembre de 2015
AMB VÍDEO
Coneixem a Juan Anduix, Sant Jordiet 2016
Enviar por email   
En una entrevista en Coses d'Ací amb familiars i amics.

El passat mes de juny, la bola amb el número 1 que va traure Mauro Alcaraz, va nombrar a Juan Anduix Martínez Sant Jordiet de les festes de Moros i Cristians 2016. Mesos més tard, Pàgina 66 l'ha entrevistat en exclusiva en el lloc on podem trobar les millors coses del millor lloc del món, Coses d'Ací.
Acompanyat per familiars, amics i companys de filà i Glòria, Juan ens ha comentat com va viure el moment en el que va ser escollit. "Estava molt nerviós i quan meu van dir vaig plorar d'alegria", ens conta el jove de la filà asturianos.

[Img #19812]
Imatge de Loan Fotógrafos

Sant Jordiet 2016 té 8 anys i va al Col·legi Muntori de Castalla. Li agraden les matemàtiques i el futbol i ja sap viure de primera mà la festa. L'any 2010, el seu pare, Juan Carlos Anduix, va ser l'Alferes Cristià dels Asturianos i ell ho va viure com a rodella.

Els seus amics de filà i de Glòria Infantil li desitgen el millor i ens conten que es van alegrar molt per Juan. Els seus cosins també ens han contat que es diverteixen molt amb Juan, sobretot 'emprenyant' a la germana major de Juan.

[Img #19810]
Imatge de Loan Fotógrafos

Entre rialles i amb molt bona companyia, Juan ens comenta que el moment que més il·lusió li fa es l'Aparició. "Tinc moltes ganes d'estar damunt del cavall i llençar les fletxes".

[Img #19811]
Imatge de Loan Fotógrafos

Sens dubte serà un moment molt especial dins de tots l'any fester que de segur quedarà en la memòria de Juan i la seva família.


(NOTICIA Y FOTOS PUBLICADO POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario