viernes, 25 de septiembre de 2015

ALCOY - Un nou codi ètic per a l’Associació de Sant Jordi

Redacción
Martes, 22 de septiembre de 2015
FESTES
Un nou codi ètic per a l’Associació de Sant Jordi
Enviar por email   
Ha sigut aprovat per la Junta Directiva.

La Junta Directiva de l'Associació de Sant Jordi ha aprovat un codi étic per millorar el seu funcionament i reforçar la transparència de la seva gestió.

[Img #20505]El document estableix unes normes bàsiques per evitar incompatibilitats o conflictes d'interessos dels directius i definir els processos de contractació d'obres i serveis.

Estan considerades causes d'incompatibilitat absoluta "exercir un càrrec de representació en qualsevol altra entitat quan els fins puguen influir en els interessos de l'Associació", "Tenir manifest interès en la realització o adjudicació d'un contracte" o "desenvolupar qualsevol tasca remunerada per la institució".

Com a causes d'incompatibilitat relativa, el codi ètic estableix dos supòsits: la realització de treballs vinculats a la festa que hagen de ser aprovats per la Junta Directiva i posicionar-se respecte a una proposta d'un directiu afectat per conflicte d'interessos. En aquestos casos, els directius s'han d'abstenir en la presa de decisions.

El codi ètic també defineix un nou sistema de contractació pensat per oferir la màxima transparència i igualtat d'oportunitats entre les empreses.

Per a qualsevol contracte que supere els 1.000 euros, el directiu ha de presentar tres pressupostos davant de la Junta Directiva que serà l'òrgan d'adjudicació.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario