miércoles, 29 de julio de 2015

ALCOY - La filà Vascos ja té tres dones entre els seus components


Redacción
Miércoles, 29 de julio de 2015
FESTES
La filà Vascos ja té tres dones entre els seus components
Enviar por email   
Ha tingut lloc una Junta Extraordinària, amb dinar de germanor.

La filà Vascos ha donat la benvinguda en un acte multitudinari als nous festers i socis, entre ells dos dones, que s’uneixen a les incorporacions de maig. Així la filà ja té tres dones entre els seus membres.Els Vascos han presentat en Junta Extraordinària a la nova junta directiva presidida pel Primer Tró, Rafael Requena. El darrer tro será Rafael Martínez, el Cop Santiago Giner i el secretari Miquel Peris.

La comissió econòmica la portaran Óscar García i Francisco Tortosa, l’assessoria econòmica Jordi Espí, l’assessoria jurídica Jordi Linares i Víctor Doménech, l’assessoria musical José María Valls i Paco Amaya.

La comissió de Festes la formen Carlos Abad, Carlos Vicedo, Manolo Valero, Quico Requena, Santi Cano, Juan Carlos Martínez i Vicente Miró.

Altres aspectes de la filà són roperia i manteniment José Luis Ribera, comissió de comunicació Ignacio Miró i Rafa Gandía, conserjeria Gilberto Bonhome, comissió de joventut Fernando Amaya, Jaume Insa, Sergio Escoda, Jorge Gutiérrez, Vicente Balaguer i Carlos Abad Jr.

Al temps s’ha presentat el programa de la Junta Directiva para el curs 2015-16 que començarà el mes de setembre amb reunions preeliminars de les comissions de Festes i econòmica.

S’ha comentat al temps que els socis i festes podran fer les aportacions i suggeriments per correu electrònic fins el mes de setembre.Després de la Junta s’ha celebrat un dinar de germanor amb un centenar de festers, familiars i amics amb una paella de pericana especialitat dels conserges, amb un ‘ensaio’ i un karaoke.


(NOTICIA Y FOTOS PUBLICADAS POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario