miércoles, 25 de marzo de 2015

ALCOY - Cues en el primer dia de venda de cadires

Redacción
Domingo, 22 de marzo de 2015
FESTES
Cues en el primer dia de venda de cadires

 
Es calcula en unes 800 les cadires venudes.

El primer dia de la venda de cadires per a públic en general per presenciar l’Entrada de Moros i Cristians del 2015 ha sigut tot un èxit, fins el punt que en les primeres prop de 5 hores que ha estat obertes les OFICINES del Casal de Sant Jordi s’han venut unes 800 cadires.Recordar que l’Entrada aquest any es podrà veure dissabte 25 d’abril i aquest fet ha ajudat a que la demanda de cadires haja sigut tan gran inicialment. Es calcula en vora dos hores les que ha hagut per moments de cua, ENTRE aquells que volien obtindre els tickets de les cadires,  fet que ha suposat una sorpresa per als mateixos dirigents de l’Associació.

Fins el mateix dia 22 es podran comprar les cadires en el Casal, els dies 24 i 25 a la taquilla del Teatre Principal i el mateix dia 25 també en un punt de venda en el quiosc de l’ONCE del Parterre. En total són poc menys de 5.000 les cadires que han eixit a la venda aquest any de les 18.000 en total, encara que si la demanda seguix igual de forta es podria ampliar la quantitat.Dir que els horaris de venda de les cadires seran de 10 a 13 hores i de 16’30 a 19’30 hores de dilluns a divendres -excepte divendres 3 i dilluns 6. Mentre que els preus van dels 20 als 7 euros segons ubicació en cadires i de 16 a 13 euros PER les tribunes  Aquesta és la segona fase de venda de cadires després d’una primera especialment dedicada a veïns, abonats, filaes o agències de viatges.

COM curiositat dir que ha sigut tan gran la presència de públic que s’ha habilitat un tercer punt de venda en la sala que hi ha al costat de la secretaria de l'Associació.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario