miércoles, 1 de octubre de 2014

ALCOY - Presentació de l'heràldica de l'Alferes dels Miqueros

Redacción
Martes, 30 de septiembre de 2014
FESTES
Presentació de l'heràldica de l'Alferes dels Miqueros
Guardar en Mis Noticias. Enviar por email   
Ha sigut dissenyada per Roberto Pérez.

La família miquera juntament amb el seu Alferes, Javier Ferrándiz Albors, i resta de càrrecs de les altres filaes i autoritats, ha presentat l’heràldica del càrrec de 2015, en els locals de la filà.

[Img #10481]

En l’heràldica, el dissenyador Roberto Pérez ha volgut emular un clàssic turbant miquero, el popular ‘formatget’, envoltat per la també clàssica manta groga. A l’interior amb els colors blanc i magenta característics, apareix representada una sargantana i una mitja lluna, a més de la borla groga, que deixa veure una vista aèria de les terres del Magrib, amb diferents ètnies que apareixeran al boato de l’Entrada.

En l’acte els emirs de l’Alferes el van sorprendre amb l’obsequi de la partitura d’una marxa mora ‘Afable’ i un sable amb l’emblema de l’heràldica. ‘Afable’ composta per José Mariel és com es coneixia a l’avi de Javier Ferrándiz, qui casualment va representar també el càrrec d’Alferes anys enrrere.

[Img #10506][Img #10507]

En total es van donar cita a la filà 140 persones, capitans, alcalde Toni Francés i regidor de Festes, Jordi Martínez, ambdós festers miqueros, amb presentació del primer tro de la filà Antonio José Cortés i música de La Nova. 


(NOTICIA Y FOTOS PUBLICADAS POR PAGINA66.COM)


No hay comentarios:

Publicar un comentario