viernes, 3 de octubre de 2014

ALCOY - El Cids conquereixen Lleó

Jorge Cloquell
Jueves, 2 de octubre de 2014
FESTES
El Cids conquereixen Lleó
Guardar en Mis Noticias. Enviar por email   
Han desfilat pels carrers junt a la Unió Musical de L'Orxa.

La Filà Cids i la Unió Musical de L’Orxa han desfilat pels carrers de Lleó dins de les celebracions de les festes de San Froilán que han tingut lloc durant el passat cap de setmana.

[Img #10551]
Els Cids desfilan en Lleó

La comitiva formada per mig centenar de persones s’ha desplaçat en primer moment fins a Pedrún del Torío, on han sigut rebuts per les autoritats i habitants, tant del poble com de localitats veïnes.

Després d’una petita desfilada i d’un dinar típic de la zona, l’expedició ha arribat a Lleó per afrontar el torn dels parlaments i de l'intercanvi d'obsequis.

Ha sigut a les 19 hores del dissabte 27 de setembre quan ha arrancat des de la Plaça de San Isidoro la desfilada pels carrers de Lleó. L'alcalde de la ciutat, Emilio Gutiérrez, ha volgut agrair la presència novament dels moros i cristians d'Alcoi per tal d'engrandir les festes lleoneses.

El representant de la filà, Arnaldo Dueñas, i el representant de l'Associació de Sant Jordi, Juan Enrique Ruiz, han destacat l’orgull que suposa tornar a repetir la visita i sentir novament l'estima dels lleonesos.

Ja el diumenge els Cids han tornat a desfilar en aquesta ocasió acompanyant als pendons aplegats a Lleó des de diferents punts de tota la província.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario