lunes, 1 de septiembre de 2014

ALCOY - Volem/Queremos es presenta oficialment amb un comunicat

Redacción
Lunes, 1 de septiembre de 2014
FESTES
Volem/Queremos es presenta oficialment amb un comunicat
Guardar en Mis Noticias. Enviar por email  
El col·lectiu presenta el seu decàleg d'intencions

El col·lectiu Volem/Queremos s’ha donat a conèixer de forma oficial amb un comunicat de premsa on detalla el seu decàleg d’intencions.

[Img #9561]
Imatge de l'última Assemblea
Es defineix com un grup de festers i associats que, preocupats per l’immobilisme d’un important sector de l’Associació de Sant Jordi, tenen la intenció d’aportar idees i suggeriments al procés de reforma dels Estatuts que ha començat, explicant que ha passat “en paral·lel a la feliç iniciativa d’un nombrós grup de Primers Trons”.

Així el manifest fundacional d’aquest grup que en un futur proper vol constituir-se en plataforma oficial i sumar recolzaments i que té informació completa en la seua web oficial, ha presentat un decàleg de reivindicacions que ells consideren que “han estat massa temps ignorades, tot i reclamar-les gran part de la societat alcoiana i del món fester”.

L'enunciat dels deu punts són els següents: 1. Volem una reforma de l’Estatut de l’Associació de Sant Jordi. 2. Volem un president elegit per sufragi de tots els festers i associats. 3. Volem que el candidat a President es presente amb una Junta i un programa. 4. Volem que a les Assamblees, sols Primers Trons i Junta Directiva decidisquen sobre qüestions de Festa. 5. Volem que es reconsidere la representativitat dels Majorals a l’Assemblea. 6. Volem una Associació i una Festa oberta i participativa per a tots. 7. Volem la integració total i efectiva de la dona en la Festa. 8. Volem que tots puguem gaudir de Nostra Festa. 9. Volem una Festa exemplar. 10. Volem que Alcoi es trobe plenament orgullós de la seua Festa.

Així el punt set amb la igualtat de ple dret per a les dones, el nou on es detalla que “és hora d’acabar amb eixa imatge d’immobilisme i discrepàncies continues que tant l’han desprestigiat” o el deu on s’explica que “tradició i modernitat són compatibles. La Festa s’ha adaptat, al llarg de segles d’existència, als temps que li ha tocat viure”, o altres con reconsiderar la representativitat dels Majorals o que el president, que es presentaria amb una junta i un programa, siga elegit per sufragi de tots els festers i associats cada quatre anys, són alguns dels punts de més polèmica.

Baix el lema ‘Si tots volem, prodrem’ a la seua web volemqueremos.org podem trobar aspecte com que el col·lectiu naix un 17 de juliol i a 27 d’agost al facebook del grup hi havia 1.111 amics entre altres aspectes, tot i que no apareix cap nom ni cap imatge de representants d'aquest grup.

(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario