domingo, 28 de septiembre de 2014

ALCOY - Quadre definit del campionat de cotos

Redacción
Viernes, 26 de septiembre de 2014
FESTES
Quadre definit del campionat de cotos
Guardar en Mis Noticias. Enviar por email   
La primera partida serà el 30 de setembre.

Els aparellaments del concurs de cotos de Mig Any, el quadre que com sempre està dividit en dos parts, conté les següents partides en una part: Realistes-Magenta, Mudéjares-Guzmans, Agrupació Musical Serpis-Tomsaines, Muntanyesos-Judios, Cids-Domingo Miques, Asturianos-Berberiscos, Llana-Unión Musical i Vascos-Ligeros. 

[Img #10404]
Imatge de la final de cotos de l'any passat

Per l’altra part del quadre els aparellaments són Societat Musical Nova-Chano, Benimerins-Verds, Aragonesos-Cruzados, Maseros-Navarros, Alcodianos-Corporació Musical Primitiva, Almogàvers-Marrakesch, Andalusos-Mossàrabs i Cordó-Abencerrajes.

Recordar que la primera partida tindrà lloc el 30 de setembre a la Societat d’Antics Alumnes Salesians, la segona el 2 d’octubre a la filà Alcodianos, la tercera el 7 a la filà Abencerrajes, les semifinals a el 14 a la filà Mossàrabs i la final el 17 als Vascos.

Dir que el concurs de pintura 'Silvestre Vilaplana Molina' dir que es farà diumenge 28 a la planta d'oci del Centre Comercial Alzamora en lloc del passeig de Cervantes en previsió de possible mal temps.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario