domingo, 28 de septiembre de 2014

ALCOY - L’Associació crea una comissió per respondre a l’anul·lació

Redacción
Jueves, 25 de septiembre de 2014
FESTES
L’Associació crea una comissió per respondre a l’anul·lació
Guardar en Mis Noticias. Enviar por email   
Actuarà juntament amb l'assessor judicial.

L’Associació de Sant Jordi ha creat una comissió per donar una resposta a la petició d’un grup d’associats, 14 en total, que demanen la suspensió de les eleccions.

[Img #10358]Primerament es va comentar que era l’assessor jurídic qui estava estudiant la documentació presentada per un gabinet jurídic de Valencia i ara es diu que una vegada l’assessor jurídic crega cóm actuar, es reuneixca en una mini-junta directiva per prendre una decisió.

Desde la Directiva de l’Associació es vol contestar als festers que han demanat l’anul·lació abans de les eleccions del 4 d’octubre, sempre una contestació orientada en defensar el procés encetat a finals de juliol pels primers trons i recolzat per l’Assemblea de forma multitudinària de reforma dels estatus una vegada hi haja president.

Curiosament els demandants van donar dos mesos per buscar el sufragi universal abans d’anar als jutjats quan les eleccions són en dos setmanes.

Per últim, l’alcalde ha explicat en un mitjà de comunicació que “algú busca un protagonisme que no li toca”, referint-se a la figura del exalcalde Pep Sanus, un dels firmants, i demanant que els problemes es solucionen per la negociació i no pels jutjats.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario