domingo, 28 de septiembre de 2014

ALCOY - L'assessor jurídic estudia la petició d'anul·lar les eleccions

Redacción
Viernes, 19 de septiembre de 2014
FESTES
L'assessor jurídic estudia la petició d'anul·lar les eleccions
Guardar en Mis Noticias. Enviar por email   
Des de l'Associació es lamenta aquesta demanda.

El secretari de l’Associació de Sant Jordi, Quique Ruiz, ha comentat al respecte de la demanda presentada per 14 associats per mig d’un despatx d’advocats de València d’impugnar les eleccions a president que aquest document està en mans de l’assessor jurídic de l’Associació que està estudiant-lo.


Assemblea de l'Associació
Ruiz ha explica que “quan acabe donarem una resposta. Per ara el procés de l’elecció del 4 d’octubre segueix el seu curs”. Recordar que Carlos Aracil ha acceptat la proposta del Consell d’Honor i espera ser votat president eixe dia.

El que sí ha explicat el secretari de l’Associació és que “lamentem que el nom de l’Associació s’involucre en aquest tipus d’enfrontaments i més encara si tenim en compte que el passat 29 de juliol es va aprovar per l’Assemblea, per aclamació, la reforma dels estatus a través de comissions, procés que es posarà en marxa en quan hi haja president i es complete la junta directiva. Es tracta d’una proposta paral·lela que es salta el procés normal que està portant l’Associació”. 


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario