sábado, 27 de septiembre de 2014

ALCOY - El Consell deurà elegir al candidat a president de l'Associació

Redacción
Viernes, 12 de septiembre de 2014
FESTES
El Consell deurà elegir al candidat a president de l'Associació

 
Després d'acabar el termini de presentació sense aspirants.

El termini de presentació de les candidatures a les eleccions a president de l’Associació de Sant Jordi han acabat sense propostes a president i vicepresident segon.


Paco Campos i Quique Ruiz a l'acabar la reunió de la Junta Directiva

PER tant ara serà el torn del Consell, format per 12 consellers d'honor, al que ha convocat la Junta Directiva per a que siga ell qui, segons diu l’Estatut, propose candidats. Tindrà un termini en aquesta ocasió de set dies naturals, están previst que el Consell es reunirà dilluns 15 a les 20 HORES, on la junta explicarà la falta de candidatures, instant-los a que els membres d'aquest Consell d'honor proposen candidatures.

Sí hi ha candidats a les vacants a les dos vocalies vacants. Els candidats són Gonzalo Abad Llopis i Alberto Rivas Pérez. Dir que Abad va ser majoral fins 2012 i que Rivas té experiència COM a primer tro de la filà Navarros.

Les eleccions a tots els càrrecs, als quatre, amb els dos candidats a vocals i als que el Consell propose a president i vicepresident tindran lloc el 4 d’octubre a les 12 hores.

En cas que el Consell, format per festers amb una ampla trajectòria festera, no troben tampoc candidats, s’obriria un nou procés electoral.

Recordar que Jordi Linares, candidat amb el recolçament dels primers trons i de gran PART dels majorals ha decidit no presentar-se l'últim dia.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario