domingo, 28 de septiembre de 2014

ALCOY - El Congrés demana que les Festes siguen Patrimoni de la Humanitat

Redacción
Martes, 23 de septiembre de 2014
FESTES
El Congrés demana que les Festes siguen Patrimoni de la Humanitat
Guardar en Mis Noticias. Enviar por email   
Amb protagonisme de les diputades Amparo Ferrando i Patricia Blanquer.

El Congrés dels Diputats ha proposat al govern central que demane la declaració de les Festes de Moros i Cristians com a Patrimoni de la Humanitat.

[Img #10295]Més en concret ha estat la comissió de cultura del Congrés la que ha aprovat per unanimitat fer aquesta petició al govern i així iniciar els tràmits per aconseguir el reconeixement de la UNESCO com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

Aquesta proposta ha estat presentada per la diputada nacional alcoiana Amparo Ferrando, en una iniciativa del PP que ha comptat amb el suport del PSOE, en concret a través de l'altra diputada alcoiana a les Corts, Patricia Blanquer, que ha fet l'exposició, així com del Grup Mixt.

Ara necessita l'aprovació del consell de patrimoni històric, del grup de treball de patrimoni mundial i immaterial, perquè el govern presenti aquesta candidatura de Moros i Cristians a la UNESCO.

En aquesta direcció: http://www.congreso.es/portal/page/portal/Congreso/GenericPopUpAudiovisual?next_page=/wc/audiovisualdetalledisponible?codSesion=26&codOrgano=330&fechaSesion=23/09/2014&mp4=mp4&idLegislaturaElegida=10 es poden veure les intervencions de les dos parlamentàries. Del minut 43'30 al 46'30 la d'Amparo Ferrando i del minut 47'40 al 52'50 la de Patricia Blanquer.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario