domingo, 28 de septiembre de 2014

ALCOY - Demanen anul·lar les eleccions a la directiva del Casal

Redacción
Jueves, 18 de septiembre de 2014
FESTES
Demanen anul·lar les eleccions a la directiva del Casal
Guardar en Mis Noticias. Enviar por email   
Un despatx d’advocats de València ha tramitat el procés.

Un despatx d’advocats de València ha tramitat el procés pel qual 14 associats de l’Associació de Sant Jordi impugnen les eleccions de càrrecs vacants de la Junta Directiva del proper 4 d’octubre, degut a que no respecta el contingut bàsic i essencial del dret d’associació.


Votacions en el Casal
Segons la Llei d’Associacions de 2002, tots els associats que conformen l’assemblea general disposen d’un vot. Una situació que no es compleix en els estatuts festers.

Així, l’elecció de càrrecs vacants de la Junta Directiva programada per al 4 d’octubre en l’Assemblea General Extraordinària que es celebra en Casal de Sant Jordia a les 11 h. en primera convocatòria i 11'30 en segona, podria quedar anul·lada.

El document del gabinet jurídic ‘Tormo & Gisbert Abogados’ de València en el que els 14 associats demanen la suspensió de les eleccions està datat en 17 de setembre.

Entre els 14 associats es troba l'ex alcalde José Sanus i un dirigent del Partit Popular, el seu secretari Vicent Serra.

Cal destacar que aquesta circumstancia es produeix al mateix temps que Carlos Aracil accepta la proposta del Consell d’Honor per presentar-se a la presidència de l’Associació de Sant Jordi.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario