domingo, 28 de septiembre de 2014

ALCOY - Convocatòria per Sergent Major i Sergent Infantil moro

Redacción
Viernes, 26 de septiembre de 2014
FESTES
Convocatòria per Sergent Major i Sergent Infantil moro
Guardar en Mis Noticias. Enviar por email   
Els concursos seran en les filaes Llana i Muntanyesos.

L’Associació de Sant Jordi ha fet públiques les bases per als concursos per cobrir les places de Sergent Infantil Moro i Sergent Major Moro.


Imatge de l'últim concurs de sergents infantils

L’acte del concurs dels aspirants serà el 29 de novembre per al Sergent Infantil a les 17 hores en la filà Muntanyesos i per al Sergent Major la setmana d’abans, el 15 de novembre, a les 16 hores en els locals de la filà Llana.

Entre les condicions per al Sergent Infantil els xiquets, membres de qualsevol filà entre 8, 9 i 10 anys, un càrrec per dos anys sempre que no supere l’edat màxima. Les candidatures es podran presentar fins el 24 de novembre.

El jurat estarà compost pel primer tro de la filà on es realitzarà el concurs, una persona que haja sigut sergent infantil o major, un membre del quadre d’honor, un director de les bandes de músiques y el ponent de festes de l’Associació. Cap membre podrà ser fester de la filà de la que formen part els candidats.

Hi haurà una obra d’obligada interpretació, ‘El K’Sar el Yedid’ de Camilo Pérez Monllor i altres tres interpretades a l’atzar ‘Primavera’, ‘Aitana’ i ‘Chordiet’.

Per al candidat a Sergent Major, càrrec de quatre anys, hi haurà de termini fins el 10 de novembre a les 20 hores. El jurat estarà compost pel primer tro de la filà on tinga lloc el concurs, una persona que haja ostentat el càrrec de Sergent Major, un membre del quadre d’honor, un director de les bandes de música d’Alcoi i el ponent de Festes de l’Associació.

En una primera volta s’interpretarà una mateixa peça elegida per la junta directiva de les set proposades per l’assessor musical i en la segona una a l’atzar entre les sis restants.


(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario