martes, 19 de agosto de 2014

COCENTAINA - Les Festes de Cocentaina tindran una cobertura sense precedents.

Jorge Cloquell
Viernes, 8 de agosto de 2014
#FESTESCOCENTAINA2014
Esta vesprada l'Entrada en directe en pagina66.com
Guardar en Mis Noticias. Enviar por email  
Noticia clasificada en: Festes de Cocentaina 2014
Les Festes de Cocentaina tindran una cobertura sense precedents.

Un gran desplegament tècnic i humà permetrà que l’Entrada de les Festes de Moros i Cristians de Cocentaina puga seguir-se en directe per pagina66.com.

[Img #9093]
Entrada de Festes de Cocentaina de 2013
Una desena de persones treballaran durant aquestes festes per realitzar un desplegament sense precedents. A més de l’Entrada en directe, també es podrà gaudir d’una amplia cobertura amb noticies amplies i algunes amb vídeo de l’Himne de Festes, la Diana, la Presentació d’Armes, la Processó, la Retreta o les Ambaixades, inclosa la de les tomaques.

L’Entrada de Moros i Cristians podrà ser seguida per pagina66.com a partir de les 20 hores del dissabte 9 d’agost. Tres càmeres filmaran tot allò que ocorrega en el Pla per poder mostrar tots els detalls del bàndol moro i cristià amb especial atenció a les capitanies dels Maseros i Muladies i les banderes dels Gentils i els Kabileños.

A més, dos persones estaran en el mateix Pla entrevistant als mateixos protagonistes de la Festa, així com a les autoritats i al públic allí present.

Un total de 5 comentaristes més, quatre d'ells assessors festers,  narraran i contaran tot allò que passe al llarg de l’Entrada. Aquestos, més la resta de l’equip tècnic, estaran en la ‘unitat mòbil’ ubicada en la sala Voltada del Palau. Un lloc privilegiat des d’on no es pedran detall de la desfilada per tal de retransmetre-la de la millor forma possible.

Fins el moment, en pagina66 s’ha pogut gaudir de noticies amb vídeo de actes festers com ara la Publicació, les entrevistes als càrrecs i representants polítics o els concerts de festes.

(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario