lunes, 28 de julio de 2014

ALCOY - Un total de 15 obres s’han presentat al concurs de sainets

Redacción
Viernes, 25 de julio de 2014
FESTES
Un total de 15 obres s’han presentat al concurs de sainets

47 participants en el Concurs de Fotografia Antonio Aura.

Una vegada finalitzat el termini d’admissió de les obres per al XXVI Concurs de Teatre de sainets o comèdia d’ambient fester i alcoià, organitzat per l’Associació de Sant Jordi s’han rebut 15 obres per a optar al premi.


Imatge de l'últim sainet que va guanyar el concurs, 'L'invent de Casimiro'

Els lemes de les mateixes són els següents: ‘Amics per sempre’, ‘Festa tot l’any’, ‘La Festa més enllà’, ‘Què Sant Jordi ens il·lumine!’, ‘Sant Nicolauet’, ‘La Alhambra’, ‘La primavera amb l’ànima’, ‘Tona’, ‘Robin Goodfellow’, ‘Doneu-li la trompa al xic’, ‘El meu net sergentet’, ‘Olleta’, ‘Un pintoret de sainet’, ‘Festa... en filà o sense ella!’ i ‘En festes, les coses clares’.

El guanyador del concurs es donarà a conèixer el pròxim mes d’octubre i li farà el relleu a ‘L’invent de Casimiro’ de Emilio Carbonell, guanyadora la passada edició.

Al respecte del LXIII Concurs de Fotografia Antonio Aura Martínez han participat 47 concursants, presentant-se un total de 337 obres, agrupades en varies categories: Tema Estampes i aspectes de la Festa: Col·leccions: 21, Fotos de la secció primera: 288.  Tema aspectes d’Alcoi: Fotos de la secció segona: 49.

El jurat es reunirà el proper 5 de setembre a les 20 hores al Saló d’Actes del Casal per decidir i fer públic els guanyadors.

(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario