viernes, 11 de julio de 2014

ALCOY - Nous assessors per a l'Associació de Sant Jordi

Jorge Hinojosa
Jueves, 10 de julio de 2014
FESTES
Nous assessors per a l'Associació de Sant Jordi
Guardar en Mis Noticias. Enviar por EMAIL  
Es fixa una ronda de reunions per finalitzar amb la crisis provocada per les dimissions

La Junta Directiva de l'Associació de Sant Jordi ha designat nous assessors y per primera vegada, en la historia de la institució, una dona formarà part de la Directiva. Concretament serà la periodista de El Nostre, Xesca Lloria, qui serà la nova cronista de la institució.

[Img #8465]
Imatge de la passada Assemblea

Juan Luis Guitart, músic de la Societat Musical Nova d'Alcoi serà el nou assessor musical mentre que Camilo Blanquer, ex primer tro de la filà Magenta, serà el nou bibliotecari, a més l'advocat Rafael Sastre renova el seu càrrec com assessor jurídic. La directiva també ha senyalat un calendari de reunions per analitzar l'actual situació de crisis produida a partir de la dimissió de Rafael Tortosa, part de la seua junta directiva i Juan Manuel Piñero.

Dilluns 14 de juliol tindrà lloc una primera reunió amb el Consell, qui serà informat de la situació. Més endavant, el dijous 24, la Directiva celebrarà una reunió de treball amb els primers trons i majorals amb l'objectiu d'analitzar els motius que han provocat les recents dimissions. Dimarts 29 es celebrarà una Assemblea General reclamada pels primer trons.

La Directiva també ha acordat convocar una Assemblea General Extraordinària per elegir els càrrecs vacants. encara no es coneix la data d'aquesta assemblea, doncs el directius volen mantindre conversacions amb tots els estaments festers amb l'objectiu de buscar un major grau de consens.

(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario