viernes, 11 de julio de 2014

ALCOY - Martínez cataloga de demagògia la postura de Compromís sobre el calendari fester

Jorge Cloquell
Jueves, 10 de julio de 2014
FESTES
Martínez cataloga de demagògia la postura de Compromís sobre el calendari fester
Guardar en Mis Noticias. Enviar por EMAIL  
Recorda que van votar en contra de realitzar una consulta popular.

El Govern Municipal ha recordat que en el Ple celebrat el 17 de març de 2014, on es va proposar la celebració d'una consulta popular per a que els ciutadans d'Alcoi tingueren l'oportunitat de pronunciar-se sobre les dates de les Festes de Moros i Cristians, Compromís va votar en contra.

Jordi Martínez
El regidor de Festes, Jordi Martínez, ha catalogat com curiós que Compromís parle de democràcia i de participació en el tema del calendari fester. “Aquesta oportunitat el grup Compromís ja li la va arrabassar a tots els alcoians quan va impedir amb el seu vot en el Ple de març que es realitzara aquesta consulta" ha manifestat Martínez.

L’edil ha manifestat que una vegada més el grup Compromís posa en evidència la seua falta de coherència interna i demagògia. “Resulta incomprensible que neguen als ciutadans la possibilitat que ara només pretenen oferir als seus militants" ha apuntat Jordi Martínez.

Cal recordar que en el Ple del passat 17 de març, en la Moció sobre la possibilitat de realitzar una consulta popular a la ciutadania, va comptar únicament amb els vots favorables dels grups que integren el Govern, es a dir, PSOE i EU.

COMPROMÍS VA VOLER INCLOURE MÉS PREGUNTES

El portaveu de Compromís, David Abad, ha explicat durant la roda de premsa que es van abstenir perquè volien incloure més preguntes de diversos aspectes dins de la consulta popular. Una esmena que tampoc va ser aprovada en el Plenari pels diferents partits polítics.

(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario