jueves, 17 de julio de 2014

ALCOY - El nou president de l’Associació de Sant Jordi serà elegit abans del Mig Any

FESTES
El nou president de l’Associació de Sant Jordi serà elegit abans del Mig Any
Guardar en Mis Noticias. Enviar por email  
S'han estrenat els nous assessors.

La Junta Directiva de l’Associació de Sant Jordi ha comunicat que l’elecció del president, vicepresident econòmic i dels dos vocals es celebrarà abans de la presentació dels càrrecs del 2015 prevista per al 24 d’octubre.

[Img #8617]
Assemblea de l'Associació de Sant Jordi
La Junta Directiva traslladarà la petició a majorals i primers trons amb la intenció de definir una candidatura de consens.

La directiva, a més, està d’estrena. La cronista Xesca Lloria, l’assessor musical Juan Luis Guitart, el bibliotecari Camilo Blanquer i l’assessor jurídic Rafael Sastre, han estat presents en la reunió del passat dimarts 15 de juliol.

L’Associació de Sant Jordi ha comunicat que estrenarà un nou sistema per a que els seus associats puguen pagar la quota anual. Els socis podran abonar l’import en qualsevol oficina de Correus de l'Estat. Un sistema que beneficia als associats que viuen fora de la ciutat. El tradicional cobrament porta a porta també estarà present.

Cal recordar que Rafael Tortosa va presentar la seua dimissió com a president de l’Associació de Sant Jordi de forma irrevocable ara fa una setmana. Junt a ell, el vicepresident Alfredo Llorens, dos majorals, Carles Talens i Alfonso Rodríguez i el vocal José Álvaro Moltó. Posteriorment ho va fer el ponent de cadires, Juan Manuel Piñero.

Davant d'aquesta situació, la Junta Directiva va nombrar a nous assessors.

(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario