miércoles, 23 de julio de 2014

ALCOY - El canvis de la Diana, a debat

Redacción
Martes, 22 de julio de 2014
FESTES
El canvis de la Diana, a debat
 
Reunió de l'Associació aquest dijous 24 en primer trons i majorals.

L’Associació de Sant Jordi plantejarà dijous 24 en la reunió conjunta de majorals y primer trons entre altres aspectes, els possibles canvis en la Diana.


Una imatge dels Maseros en la Diana de fa uns pocs mesos

Segons el nou ponent de Festes, Francisco Cantó, “l’Associació no pot marcar la Festa als festers, han de ser les filaes les que expliquen quina Festa volen”.

La postura dels majorals és clara i volen tornar al format tradicional: que la desfilada arranque a les sis del matí des de la porta de l’Ajuntament i que l’acte passe pel carrer Sant Jordi, explicant que era l’únic acte que passava pel carrer que porta el nom del patró.

L’Associació vol que els primers trons de les filaes determinen quin ha de ser l’horari i l’itinerari ideal i que puga fer-se abans de Mig Any.

Segons s’explica en una nota de premsa “l’any passat es va acordar retallar el recorregut, eliminant el tram del carrer Sant Jordi i curiosament la desfilada va durar més, tot i el retall, que la de 2013, una hora i 35 minuts del 2014 per una hora i 32 minuts del 2013”.

La nota continua dient que “són les filaes les que han de decidir amb totes les dades sobre la taula” i per un comunicat intern s’ha preguntat a les filaes si es pot mantindre l’itinerari de 2013, si es pot arrancar a les sis o si es pot arrancar des de l’Ajuntament o del Calderón, decisions que es prendran després de sentir totes les veus

(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario