lunes, 28 de julio de 2014

ALCOY - El 4 d’octubre es votarà al nou president de l’Associació

Redacción
Viernes, 25 de julio de 2014
FESTES
El 4 d’octubre es votarà al nou president de l’Associació

El termini de presentació de candidatures acabarà el 14 de setembre.

L’Associació de Sant Jordi ha arribat a l’acord de celebrar les eleccions per designar al nou president el pròxim 4 d’octubre.

L'expresident Rafael Tortosa tindrà relleu a inicis d'octubre

La data ha rebut el vist i plau de primers trons i majorals en una reunió que ha tingut lloc dijous 24. A més es vol que les places vacants de la Junta Directiva després de les quatre dimissions queden cobertes abans de Mig Any.

El president en funcions de l’Associació, Francisco Campos, ha demanat a primers trons i majorals que proposen noms per cobrir aquests càrrecs, buscant arribar a candidatures de consens. Campos ha afirmat que “la directiva es manté al marge d’aquest procés de selecció de candidats”.

La Junta analitzarà la petició de la filà Realistes de que la Junta Directiva no vote en les pròximes eleccions. El termini per presentar candidatures acaba el 14 de setembre. L’assemblea es celebrarà un dissabte per no coincidir en els actes del Mig Any que arranquen la setmana prèvia.

També s’ha mostrat la voluntat de posar en marxa un procés de revisió de l’Estatut com volen els primers trons. Dimarts 29 hi haurà una assemblea extraordinària convocada a petició dels 23 primers trons on es decidirà la creació d’una comissió de reforma de l’Estatut.

(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario