viernes, 24 de enero de 2014

ALCOY - Plantegen retallar el recorregut de la Diana i canviar el lloc de l’Encaro

Plantegen retallar el recorregut de la Diana i canviar el lloc de l’Encaro
Redacción - 23 enero 2014 | en Festes
Es tractarà en l’assemblea de l’Associació prevista per al 30 de gener.

Mateo Martín, nou sergent cristià en ‘l’arrancà’ de Diana de l’any passat
L’assemblea de l’Associació de Sant Jordi prevista per al 30 de gener té programat tractar una sèrie de qüestions al voltant de les pròximes Festes de 2014.
Principalment es tractarà una sèrie de canvis a realitzar en els recorreguts de la Diana i l’Alardo.
Respecte a la Diana es busca retallar el seu recorregut. La proposta recull la possibilitat d’eliminar el trajecte pel carrer Sant Jordi i el tram final del País Valencià. Així, acabaria en Pintor Sala i tornaria a iniciar-se a l’altura del Parterre.
També es proposa que a l’arribar a dalt de Sant Francesc, el recorregut anara per Sant Mateu fins carrer Sant Domènec. El que es segur que tornarà a fer-se és l’inici d’aquest acte davant del Centre de Majors de la Plaça, just en la part de la Bandeja que dona al Teatre Calderón, degut a la bona acceptació que va tindre el canvi l’any passat.
Per la seua part, també es planteja canviar el recorregut de l’Alardo. Més en concret es busca que el popular Encaro entre els dos capitans, que si bé l’any passat es va fer a Sant Nicolauet a l’altura de la Font Redona, aquest any tinga lloc a l’inici de El Camí quan es creua amb Sant Mateu, per tindre més espai.
Finalment es vol avançar mitja hora la missa dels glorieros infantils en mitja hora passant-la a les 8’30.
Totes aquestes possibles mesures s’han tractat en una reunió prèvia entre junta directiva, primers trons i majorals i falten ser ratificades per l’Assemblea General per ser posades en pràctica en les Festes del 2014.

(NOTICIA Y FOTO PUBLICADA POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario