domingo, 23 de octubre de 2011

ALCOY - Sant Jordiet Balmaseda ja té la bandera


Sant Jordiet Balmaseda ja té la bandera
Redacción - 21 octubre 2011 | en Festes, Portada
“Passa-t’ho bé” el desig dels companys. (amb vídeo i galeria de fotos)

Jorge Balmaseda en la presentació
L’acte de presentació de Jorge Balmaseda Sempere com a Sant Jordiet 2012 ha començat amb l’himne a Sant Jordi amb la veu dels centenars de companys de Jorge que han omplert fins a més amunt del galliner el Teatre Salesians.
Després de saludar a qui més tard l’havia de donar el testimoni, Jorge Pérez, el Sant Jordiet de la pròxima trilogia ha entrat pel corredor del teatre entre crits i aplaudiments d’emoció de tots els seus companys d’Escola.
Els últims quatre Sant Jordiet dels Salesians, Rodrigo Tomás, Sergi Sempere, Jordi Casimiro i Javier Montava han obert l’acte per a transmetre a Jorge Balmaseda el “passa-t’ho bé”, entre records dels millors moments i situacions, com pujar “al cavall gran de Sant Jordi, al que tots volen muntar”.
A continuació Jorge Balmaseda s’ha estrenat en el lliurament de premis a tots els companys que han estat guanyadors en els diferents concursos que amb motiu de la seua designació s’han celebrat en el col•legi. Fins i tot, ha tingut algun moment simpàtic, com quan una companya l’ha besat al rebre el premi. També ha rebut Jorge un regal, el dels seus amics de classe, que l’han dut una foto de la classe i un sabre.
El director dels Salesians, Luis Sanus, ha estat el següent en participar i ha animat a Jorge a “que conserves i valores tots els records que acumularàs aquest anys”.
I per fi el moment esperat, Jorge Balmaseda ha rebut la bandera de Sant Jordi de mans de l’últim xiquet que va recórrer els merlets del castell, Jorge Pérez. El somriure del nou Sant Jordiet no s’ha fet esperar, fent un gest per a saludar que la seua maneta de sis anys no ha acabat d’obeir, amagant-se entre el pantaló i la jaqueta.
Abans de l’Himne, Javier Morales, president de l’Associació de Sant Jordi, ha recordat que Jorge va a encarnar “el personatge més volgut de la festa” i l’alcalde Toni Francés ha recomanat al Sant Jordiet 2012 que “comparteisca amb tots els moments que ara comencen”.

(NOTICIA FOTO Y VIDEO PUBLICADO POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario