domingo, 23 de octubre de 2011

ALCOY - Presentats els protagonistes de la festa 2012
Presentats els protagonistes de la festa 2012
Ramón Requena - 22 octubre 2011 | en Festes, Portada
En el Teatre Calderón. (amb vídeo i galería de fotos)

El quatre càrrecs, el president de l'ASJ i l'alcalde
La presentació de càrrecs festers ha començat amb l’imposició d’insígnia al Sant Jordiet 2012, Jorge Balmaseda, que unes hores abans havia estat presentat en la seua escola, el Col•legi Salesians Sant Vicent Ferrer.
A continuació, Vicente Nácher ha presentat a José Luis Giner Bellver, l’alferes cristià 2012, de la Filà Llauradors, de qui ha destacat que és un “orgull per a la Filà” i ha tingut paraules especials per a la seua família “volguda, dins i fora de la Filà”.
La presentació de l’alferes moro dels Benimerins ha estat a càrrec de Ricardo Canalejas, que ha dit de Juan Antonio Canalejas que “el seu cor està ple de sentiment fabricat a Alcoi, un cor que no li cap”.
Juan Enrique Ruiz ha estat l’encarregat d’introduir el capità cristià de la Filà Cides, Jordi García Montava, que “ha consegut tots els àmbits de la festa i això li ha ajudat a estimar-la”.
El capità moro de 2012 per la Filà Berberiscos, Juan Miguel Miró ha sigut presentat per José Luis Agulló, que ha resaltat valors de “Juanmi” com l’amistat o la confraternitat.
Una vegada coneguts els cinc càrrecs festers per a les pròximes festes, el president de l’Associació de Sant Jordi, Javier Morales, ha animat als presents a “mirar al futur”. Desprès de reconèixer que va haver “un acte que no ens va eixir massa bé” en la pasada edició festera, ha fet una crida a apostar per la joventut, “que fan una cosa molt important, mantindre la festa”, i ha assegurat que “el seu nivell fester és igual o millor que el nostre”. Per últim, el president de l’Associació ha recordat que “la festa és de tots, no sols del que no tenen problemes i demane a les filaes prudència i mànega ampla en aquests temps”.
L’acte l’ha tancat l’alcalde, Toni Francés,qui ha parlat “d’una festa que s’ha d’adaptar als nous temps” i ha alenat “a tots els alcoians a que aprofiten aquest temps per a ser nexe”.
Veiem el vídeo resum i unes fotos.

(NOTICIA FOTO Y VIDEO PUBLICADO POR PAGINA66.COM)

No hay comentarios:

Publicar un comentario